HAARWERKEN (PRUIKEN)

Soorten haar: Cyberhair, Synthetisch of Echt?

De synthetische materialen die voor haarwerken worden gebruikt, zijn de afgelopen jaren zo verbeterd dat ze niet meer van echt haar zijn te onderscheiden. Bovendien zijn synthetische haarwerken heel praktisch in het onderhoud en behouden ze wasbeurt na wasbeurt hun model.

U kunt ook kiezen voor een haarwerk van Cyberhair of van echt haar. Bij blijvend haarverlies heeft een haarwerk van Cyberhair of echt haar als voordeel dat het langer mooi blijft.

Synthetisch

Een synthetisch haarwerk gaat niet zo lang mee en wordt vaak voor tijdelijk gebruik toegepast. Voor tijdelijk gebruik voldoet dit haarwerk prima. Synthetisch haarwerk is veel goedkoper dan de andere varianten en wordt het meest gebruikt bij klanten die een chemokuur krijgen.

Cyberhair: een duurzame oplossing

Cyberhair is een revolutionaire vezel met een structuur die niet van echt haar is te onderscheiden. Het haar is kleurecht, vormvast, vederlicht, vocht opnemend en makkelijk te onderhouden. Een haarwerk van cyberhair heeft een lange levensduur en is ijzersterk.

Verzorging haarwerken

Regelmatige verzorging van jouw haarwerk zorgt ervoor dat je er langer plezier van hebt. Nadat je een haarwerk hebt uitgezocht, blijf ik je begeleiden. Samen oefenen we je met het op- en afzetten van het haarwerk en de verzorging van zowel het haarwerk als je eigen haar. Indien gewenst was, verzorg en modelleer ik het haarwerk voor jou.

Bandeaux & Shawls

Verder bied ik een collectie Bandeaux & Shawls aan wanneer je even geen haarwerk wilt dragen.

Het is een goed alternatief. Vanwege de zachte binnenkant voelen ze prettig aan en voorkomen ze irritatie bij gebruik op een hoofd zonder haar. Verkrijgbaar in verschillende stofdiktes geschikt voor winter en zomer.